O nama

 

ELKOS AUTOMATIKA d.o.o. privatna je tvrtka osnovana krajem 2013. godine. Konstituirana je kao društvo s ograničenom odgovornošću, te je temeljni kapital od 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti u novcu. Sjedište tvrtke je u Kotoribi, Sajmišna 17, gdje se nalazi i proizvodni pogon. Tvrtka je u 100-postotnom vlasništvu gospođe Ines Friščić koja je ujedno i njezin osnivač. Gospođa Ines Friščić također je i direktor tvrtke i zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

ELKOS AUTOMATIKA d.o.o. svoj razvojni put započinje kao jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću, osnovana sa temeljnim kapitalom od 10,00 kuna. Nakon nekoliko mjeseci kao rezultat promišljenih i pametnih poslovnih poteza, marljivim radnom djelatnika društvo bilježi rast i povećanje tržišnog udjela. Povećava se broj sklopljenih ugovora i kvalitetno odrađenih poslova, pa društvo mijenja pravni oblik u društvo s ograničenom odgovornošću i na taj način povećava temeljni kapital na 20.000,00 kuna. Od tog trenutka tvrtka kreće na „ozbiljan poslovni put“, počinju se ugovarati ozbiljniji i opsegom veći poslovi i kupuje se proizvodni pogon sa skladištem, u čemu je vidljivi potencijal i snaga društva te povjerenje investitora u daljnje širenje i jačanje tržišne pozicije i povećanje tržišnog udjela.

 

 

Vizija

 

Vizija Društva je zadržati kvalitetan i stabilan odnos s postojećim poslovnim partnerima te pridobiti povjerenje i ostvariti dobar poslovni odnos s novim. Postati najkvalitetnija i najpouzdanija tvrtka na području sjeverozapadne Hrvatske koja se bave elektro strukom. Postepeno osvajanje tržišnog udjela unutar teritorija Republike Hrvatske i širenje poslovanja prema inozemstvu.

 

Misija
 

Pružanje usluge vrhunske kvalitete za uloženo povjerenje i novac u sektoru izvođenja elektroinstalacija, proizvodnje razvodnih ormara i projektiranja.

 

Dugoročni ciljevi
 

Kontinuirano unapređenje kvalitete proizvoda i usluga.
Kontinuitet rasta.
Povećanje tržišnog udjela na tuzemnom i širenje na inozenmo tržište.
Poboljšanje financijskih pokazatelja.
Orijentacija na izvoz vlastitih proizvoda.